English        Français        Española        Italiana        Deutsch         Nederlands        Magyar        Română


Cutting Optimization Pro

5.17.2.0

2D + 1D = Cutting Optimization Pro

Optimaliseert spaanplaat, PVC, glas, platen, kozijnen, profiele, buizen, enz

De optimalisatie is belangrijk ...

De prijs is belangrijk ...

De snellheid is belangrijk ...

Eigenschappen     Video      Gebruiksvoorschriften      Prijs     Wil je minder     Contact

 

 

 

Cutting Optimization Pro is een computer programma dat wordt gebruikt voor het verkrijgen van een optimale snij-1D en 2D. Het programma maakt het mogelijk om complexe producten te definiëren, zoals kast, bureau, plank, tafel, enz.

 

Cutting Optimization Pro kan worden gebruikt voor het snijden optimaliseren plan voor materialen zoals glas, PVC, spaanplaat, plaat of andere 2D materialen gebruikt in industriële toepassingen.

 

Cutting Optimization Pro kan ook worden gebruikt voor optimaliseren van lineaire snijden als: pijpen, buizen, profielen, platen, of andere lineaire materialen gebruikt in industrie.

 

 

 

 

 

Download een gratis proefversie voor 30 dagen. (1.5 MB)

 

 or Download .zip file

 

Pas op! - Probeer voordat u koopt het programma! Na aankoop is er geen enkele manier geld terugte krijgen.

 

 

Online gebruiksvoorschrifte

 

 

Technische Eigenschappen ...

 

·         1D-en 2D-optimalisatie in het zelfde programma - Het optimaliseren van snijden van de rechthoekige stukjes (spaanplaat, glas, PVC) en van lineaire stukjes (pijp, profiel, blken, planken).

·         Elk aantal stukken in de ORDE of in het DEPOT - aantal stukken die het programma beheert, wordt alleen beperkt door de computer middelen.

·         Snijden guillotine type- van links naar rechts van het materiaal. Dit type van de snede is zeer gebruikt.

·         Snijden guillotine type in verschillende fasen-  in een eerste stap gebeurt het snijden uitsluitend in een richting (verticaal of horizontaal) en in de tweede fase bezuinigingen zijn gemaakt op de andere richting, enz.

·         Snijden non-guillotine type (in vorm van nest)- de snijmachine kan de contouren van de onderdelen volgen- U moet een speciale machine (laser of vlam) hebben, dat dit kan doen.

·         NIEUW – Gratis plugin voor Google Sketchup - Nu kunt U een project in Sketchup maken en dan kunt U de afmetingen van de delen in Cutting Optimization pro exporteren.

·         Instelbaar mes dikte – U kunt elke gewenste breedte van het mes kiezen voor het snijden van materialen (meestal 0 voor glas-en hoger dan 0 voor spaanplaat).

·         Maximale snijlengte – U kunt de maximale toegestane lengte voor een verlaging bepalen. Deze parameter is handig voor handsnijden van  grote tegels.

·         Inschakelen / remmen van de rotatie van snijdende delen - handig bij het snijden van spaanplaat en hout vezels.

·         Minimale bruikbare grootte - wrakstukken die kleiner zijn dan deze parameter worden niet in het depot opgeslagen.

·         Minimale grootte aan het breken - Geeft aan hoeveel eenheden moet worden overgelaten tussen een snijden en de rand van de blad om de gesneden stukjes niet te breken. Nuttig bij het snijden van glas en PVC.

·         • Verstelbare optimalisatieniveau - Optimalisatie-algoritmen zijn erg flexibel. Afhankelijk van het type van uw beschikbare tijd en van de kracht van uw computer,  kunt U het niveau van optimalisering verhogen of verlagen. Zelfs met behulp van een lager optimalisatieniveau kunt U de  verliezen aanzienlijk beperken.

 • Handmatig organiseren post-optimalisatie - Als U niet tevreden bent met het door het programma  voorgesteld diagram kunt U makkelijk met de muis veranderen. U kunt onderdelen en snijden verplaatsen, verwijderen of toevoegen.
 • Faciliteiten voor het snijden van vezels materialen - kan worden gespecificeerd voor elk stuk de wijze waarop het snijden, ten opzichte van glasvezel, uitgevoerd zal worden.
 • Beheer van de kant - bij het snijden van spaanplaat. Aan het eind van de optimalisatie zal het programma de totale lengte van de gebruikte kant aangeven.
 • Mogelijkheid om te definiëren en te manipuleren va objecten (bureau, kast, enz.) - Een product wordt bepaald door componenten waaruit het bestaat. Door het definiëren van een product bespaart U tijd voor gegevensinvoer.
 • Beheer van de extra componenten -  de gebruiker kan een database aanwenden die extra onderdelen (schroeven, hendels, enz.) bevat, die in de samenstelling van de producten toetreden kunnen.
 • • Integratie met WoodyCAD - ons programma is  in de staat om bestanden die worden uitgevoerd door WoodyCAD meubeldesign programma uploaden.
 • Tekst en afbeeldingen tonen  van de oplossing - na afloop optimalisatie wordt de oplossing zowel als tekst als ook als afbeelding getoond. In de grafische oplossing is het duidelijk te zien waar en hoe de sneden worden gemaakt. De tekst oplossing  kan worden gebruikt in een numerieke besturings machine (CNC).
 • Laden en opslaan van data van / naar Excel-bestanden.
 • Het afdrukken van de verkregen oplossing - oplossing kan worden bedrukt, zowel als tekst als ook als grafisch. Printen kan op elke printer (naald, inkjet of laser) uitgevoerd worden.
 • Genereert en afdrukt zelfklevende etiketten - Na het snijden van platen, U kunt een etiket te plakken om te weten voor welke klant en wat is het doel van die plaat.
 • Verminderde uitvoeringstermijn - Dankzij een zeer efficiënte optimalisatie-algoritmen, met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie gebied, is de oplossing bereikt in een paar seconden.
 • Soorten van materialen - Mogelijkheid om de soorten van materialen (glas, hout, spaanplaat, rand) en hun prijzen te definiëren.
 • Resultaten opslaan /uploaden - Nadat u een oplossing vindt u kunt haar opslaan en later uploaden.

Andere eigenschappen

 

 • De stukken kunnen elk gewenst formaat hebben - de afmetingen van de geoptimaliseerde onderdelen, worden alleen beperkt door de begrenzingen die worden opgelegd door de computer.
 • Verticaal afdrukken van etiketten en van tekst - om en efficiënter ontwerp te verwezenlijken, bepaalde afmetingen en etiketten worden verticaal afgedrukt.
 • De optimalisatie zoekmachine is gebaseerd op componenten Cut 2D X en Cut 1D X van Optimal Programs.
 • Extractie van de samenstellende delen op basis van de buitenafmetingen - U kunt de externe afmetingen van een product (kast, stoel, tafel, bureau, enz.) opgeven en het programma zal (op basis van formules) de grotte van de stukjes berekenen (1D-of 2D).
 • Beelden automatisch opslaan - beelden worden automatisch genummerd en de tijd van de gerbruiker wordt bespaart.
 • Automatisch beheer van het DEPOT - bestanden met informatie over onderdelen van het DEPOT worden automatisch beheerd door het programma. Het programma kan  uit het DEPOT.  kiezen die de minimale verliezen genereert.
 • Mogelijkheid om elk etiket op elk stuk te snijden. Op de te snijden bald door het programma gedrukt/ getoond zal een string met informatie over de klant weer te geven.
 • Klanten management - Het programma staat het invoeren van de naam van de klante toe in elk bestand genoemd BESTELLING.
 • Instellbare aantal van stappen- Als u guillotine-type snijden in verschillende fasen uitvoert  U kunt de aantaal van de  niveaus van de snijden op te geven.
 • Tonen / verbergen van de grootte van stukken, overblijfsel en kanten
 • Automatisch opslaan van storting - alle data wordt opgeslagen in de map Back-up. Er kan eenvoudig worden hersteld uit deze map.
 • Groepering soortgelijke snijden - als u meerdere identieke bladen hebt, deze kunnen worden gegroepeerd om het aantal gedrukte bladen te verminderen. Onder elk blad is geschreven het aantal van de herhalingen.
 • Grafisch oplossing 1D - resultaten van de lineaire snijden worden  in grafieken en in  tabellen formaat weergegeven,  die kunnen worden geëxporteerd naar Excel en Word.
 • Markering van de niet gerbuikte delen uit de BESTELLING- deze worden gekenmerkt door veranderingen van de kleur in achtergrond. Op deze manier kunnen ze gemakkelijker worden bemerkt.
 • Platen afzonderlijk geaccepteerd - Als U alleen tevreden door bepaalde platen bent, dan kunt U alleen deze hem opnemen, en de resterende stukken van de Bestelling om opnieuw te optimaliseren.
 • Printen van het DEPOT en de BESTELLING van de klant.
 • Diverse statistieken met betrekking tot de huidige oplossing - worden berekend en weergegeven verschillende statistieken (prijs, lengte van de bezuinigingen, het aantal gebruikte bladen, de lengte van de rand, de rest als gevolg van optimalisatie, etc.) in tabellen die kunnen worden geëxporteerd naar Excel of Word.
 • Automatische berekening van de prijs - Als U de prijs per eenheid voor 2 platen uit de DEPOT ingevoerd hebt, zal het programma de totale prijs   tonen.
 • Berekenen / tonen van de totale lengte van snijden - op de voltooiing van optimalisatie wordt voor elke te snijde blad de snijlengte getoond.
 • Meerdere te snijden bladenop een stuk papier - op een A4-blad kan worden afgedrukt 1, 2, 4 of 6 platen in rekening gebracht. Voor zeer grote volumes zal deze faciliteit het verbruik van papier aanzienlijk minderen.
 • DEPOT en BESTELLING kunnen worden gesorteerd.- Door te klikken op het bijzettafeltje kunnen de gegevens op alle criteria gesorteerd worden: grootte, hoeveelheid, etikett, prijs, enz.
 • Gegevens uit de BESTELLING mag worden exporteren / importeren van / naar Word-bestanden (. Doc), Excel (. Xls) 2D Real Cut (2 d) of XML. DBT (specifiek aan het programma).
 • Alle maateenheid (mm, cm, m, km, inches) - Geen noodzaak om zorg te dragen van het meetsysteem. Gewoon de eenheid in de eerste run vast te stellen en voer vervolgens alle afmetingen in deze eenheid in.
 • Kan worden uitgevoerd op elke computer - de applicatie wordt op PC 486 / 4 MB RAM met Windows 95 getest.
 • Interface in het Roemeens - en negen andere internationale talen.

Online video

-  Handmatig organiseren van de raamwerken post-optimalisatie

Linear (1D) Optimization

Google Sketchup & Cutting Optimization pro


Moving parts between sheets


Load, Copy-Paste from Excel


Advanced import from Excel


Fractional input


Optimizing rolls / Magnifying a sheet

Working with products


Trim of edges with defects


The management of extra components


Restore an old inventory


Deleting multiple rows once


Working with edge banding

 

Hoe te gebruiken ... in vier stappen

Details hier: Online gebruiksvoorschrifte

 

 1. Plaats de stukken van geoptimaliseerde in de BESTELLING. Klik op de+ knop om informatie in de BESTELLING OF in het DEPOT toe te voegen.
 2. Plaats in het DEPOT de stukjes, die te snijden zijn. Het DEPOT beheer gebeurt automatisch met de behulp van  het programma. Als de optimalisatie is 1D , dan voor elk stuk slechts een van de waarden van Lengte of Breedte moet worden ingevoerd. Andere waarde moet leeg worden gelaten of op 0 gezet.
 3. Druk op de knop Start. Uiteindelijk worden de afbeeldingen en de tekst van de verkregen oplossing weergegeven. Als U niet tevreden bent met de oplossing die wordt verkregen, kunt u het niveau van optimalisering te verhogen (zie menu Instellingen | Algorithm) en druk nogmaals op Start. U kunt altijd naar een vorige run terug te keren of een van het menu Lopen te kiezen.
 4. Als U tevreden bent met de huidige oplossing dan print en slaat de snijden schema's op. Klik vervolgens op de knop Accepteren. De gebruikte stukjes zullen worden verwijderd en de nuttige resten zullen in het DEPOT toegevoegd worden..

 

Prijs

(voor een bedrijf.)

exclusief BTW

Cutting Optimization pro - 1 license (1 user, 1 computer) 55 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 2 licenses 100 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 3 licenses 144 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 4 licenses 184 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 5 licenses 220 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 6 licenses 252 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 7 licenses 280 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 8 licenses 304 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 9 licenses 324 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 10 licenses 340 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 20 licenses 600 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 30 licenses 750 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 50 licenses 1000 EURO
Cutting Optimization pro - pack of 100 licenses 1500 EURO

Koop nu


Gratis voor scholen, hogescholen, universiteiten! Vraag hier een gratis educatieve licentie aan.


Pas op! - Probeer voordat u koopt het programma! Na aankoop is er geen enkele manier geld terugte krijgen.

Voorwaarden van de licentie:

 • Licentie is voor altijd (voor de gekochte versie).
 • De software kan op een aantal computers worden geinstalleerd dat gelijk is aan het aantal aangeschafte licenties.
 • Toekomstige, grote versies zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 • Als het programma naar een nieuwe computer wordt verplaatst, moet het van de huidige computer worden verwijderd.
 • Eén licentie kan niet door meerdere gebruikers tegelijk worden gebruikt.
 • Software wordt aangeboden zoals het is. Test het voor aankoop.
 • We kunnen alleen per e-mail ondersteuning bieden. Er is geen ondersteuning per telefoon, fax of ter plaatse beschikbaar.

Te ingewikkeldvoor je?Te duur?

Wil je minder mogelijkheden voor minder geld? Probeer onze Simple Cutting Software X.

Contact

Web: www.optimalprograms.com

Email: contact@optimalprograms.com

Als u binnen 24 uur geen antwoord van ons ontvangt, betekent dit dat uw e-mailprovider ons e-mailadres blokkeert!

Stuur ons in dit geval een e-mail van een Yahoo- of Gmail-adres!